top of page
—Pngtree—line-art-with-green-color-and-abstract-shapes-type-9_6306022.png
Caută

5 lucruri care poti sa le faci intr-o zi pentru a te simti mai bine mental.

Noi toti avem zile mai bune si zile mai putin bune. Dar ce faci cu zilele in care simti ca nu mai ai nici o speranta sau ca toate iti merg pe dos?


Iata 5 lucruri simple care poti sa le faci pentru a te centra, a-ti da un restart si a-ti ridica energia:


  1. Iesi in natura. Conectarea cu natura este foarte importanta, daca ai deja acest obicei cu atat mai bine, oamenii care ies mai des in natura sunt mai putin stresati, isi elibereaza emotiile mai usor, iar conexiunea lor cu divinitatea este mai puternica.

  2. Respira. Respira cat mai constient, cauta tehnici de respiratie, focuseaza-te pe respiratia ta, acest lucru iti calmeaza foarte mult mintea.

  3. Scrie. Fie ca ai un jurnal, un notebook sau o simpla foaie, scrie-ti gandurile, scrie ce simti, pentru ca astfel vei avea o viziune mai clara a lucrurilor, iti vei pune mult mai bine gandurile in ordine si te vei simti mai eliberat. Scrisul este o terapie foarte buna.

  4. Fa o baie, un dus mai lung, daca ai posibilitatea mergi la piscina si la sauna. Apa este foarte benefica pentru curatarea mentala (si fizica normal ☺️ ), insa te poate elibera / curata de toate energiile negative acumulate. Cand faci acest dus sau baie poti sa iti spui o mantra: "Aceasta apa ma curata si ma purifica de toate energiile de care nu mai am nevoie" sau "Aceasta apa ma purifica pe toate nivelele: mental, emotional, fizic, energetic".

  5. Citeste sau asculta ceva motivational, inspirational. Sunt foarte multe carti, blog-uri, podcast-uri, filmulete cu care poti rezona si din care poti invata multe lucruri si chiar te pot motiva si te pot face sa te simti mult mai bine.


Tu ce ai mai adauga la aceste 5 lucruri? Daca ai incercat oricare din ele sau poate chiar toate cele 5, lasa in comentarii si impartaseste experienta ta ♥️.—Pngtree—collection of natural leaves line_5341148_edited.png